Ontstaan

Ter gelegenheid van het behalen van mijn certificering tot CNVC trainer wil ik bijdragen aan het verspreiden en uitdragen van het gedachtengoed van Marshall Rosenberg. Het certificeringsproces heeft me erg veel gebracht waar het gaat om mezelf beter leren kennen, de ander beter begrijpen, afstemmen hieromtrent en keuzes maken die bij mij passen. Een proces het ontwikkelen van bewustzijn, eigenaarschap en autonomie. Dit is wat ik iedereen gun!

Functionaliteiten

De Verbinding.app bevat de volgende functionaliteiten:

1. Lijst met gevoelens

Hier vind je een overzicht van prettige en niet prettige gevoelens. door op de schuifknop te drukken kun je gemakkelijk switchen tussen prettig en niet prettig.

2. Lijst met behoeften

De naam zegt het al, een lijst met behoeften ingedeeld op categorieën.

3. Gedachten Uitpakker

De “gedachten uitpakker” is een tool om quasi gevoelens (wat gedachten zijn) om te zetten naar gevoelens en behoeften. de functionaliteit is intuïtief en neemt je mee om gedachten die je hebt over de ander uit te pakken en te ontleden naar eigenaarschap over te nemen.

4. Zinnen Bouwer

De “zinnen bouwer” is een tool om “klassieke” GC zinnen te maken. Je kunt kiezen tussen “eerlijk uiten” en “empathisch luisteren”. Waarschijnlijk praat je in het “echt” anders. Deze tool helpt je de focus te leggen op gevoelens en behoeften. (en dat is natuurlijk waar het om gaat bij het maken van verbinding)

5. Informatie 

Hier vind je een link naar mijn agenda en contact gegevens. Mail me als je een verbetering wilt in de app of een “foutje” ziet? Wil je zelf een training volgen of weet je iemand voor wie een training helpend zou kunnen zijn, ik ontmoet je graag tijdens een interactieve bijeenkomst!

6. Op beginscherm

Middels een instructie kun je de app op je telefoonzetten. De app kiest automatisch de tekst passend bij jouw telefoon! Hiermee wordt de app “geïnstalleerd” op jouw telefoon. Je hoeft niet steeds een update via de app / play store op te halen.

Installeer de verbinding.app als App op je mobiel: