Je kinderen doen wat anders dan je van ze vraagt, je collega loopt de kantjes eraf of werkt de boel tegen, je partner begrijpt je totaal verkeerd, een boodschap komt volledig anders over dan je bedoelt. Kortom: er is gezeur, gezeik en er zijn frustraties en ergernissen bij mensen met wie je eigenlijk graag wilt samenwerken en afstemmen. Helemaal in deze uitdagende periode waarin we veel tijd met elkaar thuis doorbrengen.

Herkenbaar? Wat is hier gaande?! Het maakt je misschien radeloos, moe, boos of verdrietig! Als je wilt begrijpen hoe dat komt en wat je eraan kan doen, dan is deze training wat voor jou!

Tijdens deze tweedaagse training werken we met het Model van Verbindende Communicatie. Je krijgt uitleg over de elementen en processen van dit model en uiteraard gaan we er mee oefenen. Je leert (empathisch) te luisteren en je eerlijk uit te spreken op een manier waarbij je verbinding houdt met jezelf en de ander. Hierdoor krijg inzicht in jouw rol en verantwoordelijkheid in communicatie. Je leert hoe te handelen in voor jou uitdagende situaties vanuit (zelf)verbinding. Na de training zal je minder stress en meer begrip en verbinding ervaren!

Inhoud:
De training is een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk:

Dag 1: Introductie, het model, giraffen en jakhalzen. Aan de slag met de elementen: Waarnemen en gevoel.

Dag 2: Elementen: Behoeften en Verzoek. Integreren van het model als geheel dmv oefenen.

Aanvangstijd: 9:30 tot 16:45 uur

Locatie: Werfstraat 1, Deventer

(Op 50 meter van het Historische centrum van de stad. In de pauze is er ruimte voor een wandel in het oude Bergkwartier en Brink; bekent van o.a.  het “Dickensfestival”)

Investering:

35,-   “Rechtop” deelnemer; stuur een mail of vul het contactformulier op voor beschikbare plaatsen.

295,- voor particulieren

470,- voor ZZP-ers

735,- voor organisaties (u declareert bij uw organisatie)

(Dit is inclusief: Trainingsmaterialen, koffie/thee en eenvoudige lunch)

groet
Martijn

Schrijf je meteen in:


Totaal


Of stel eerst nog een vraag:

© Verbinding in Communicatie 2024